Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Intermarket analýza II: NZDUSD míří k zóně plné supportů

Intraday/Swing

V minulém týdnu jsem realizoval vstup do shortového obchodu na měnovém páru USDCAD, kde jsem aktuálně v otevřené ztrátě cca 30 pipů. Měnový pár se však nachází v rezistenční zóně a věřím, že by po určité akumulaci mohl klesnout směrem níže, k mému profit targetu.

V tomto týdnu se budu soustředit v rámci intermarket analýzy komoditních měn čistě na měnový pár NZDUSD, kde již nějakou dobu probíhá downtrend. Věřím, že se v nejbližších dnech podíváme ještě níže, kde se nachází až 4 násobná zóna supportu. Zóna začíná cenovou hladinou 0.6418, kde se nachází minulá rovnováha na trhu z listopadu loňského roku. Dále pod ní nalezneme týdenní S1 na ceně 0.6409 a kulaté číslo 0.6400. O 12 pipů níže se navíc nachází support z aktuálního downtrendového swingu, a to konkrétně fibonacci úroveň 161.8.

https://puu.sh/F7t1c/c9313a14cb.png

Já zde budu vstupovat do longu 2 pipy nad cenovou hladinou nejbližší k aktuální ceně, tedy na 0.6420. Svůj profit target budu směřovat k nejbližší relevantní rezistenci, 2 pipy pod kulaté číslo 0.6500. Stop loss pak ve stejné vzdálenosti od vstupu při zachování řízení rizika na RRR 1:1 umisťuji na ceně 0.6340.

Přeji mnoho štěstí
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Intermarket analýza II: NZDUSD míří k zóně plné supportů