Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

WEBINÁŘ: BITCON NA ATH. KDE TEĎ HLEDAT PŘÍLEŽITOSTI V KRYPTOSVĚTĚ?
Svět kryptoměn není pouze o Bitcoinu. Většina kryptoaktiv zatím BTC nenásledovala a zůstává od svých ATH vzdálena i několik stovek procent. To nám nabízí zajímavé možnosti pro vyhledání vstupů do různých tradingových a investičních pozic. ;-) 

Máme pro vás další exklusivní webinář na toto téma!

Intermarket analýza II: Nové příležitosti na USDCAD a AUDUSD

Intraday/Swing

V minulém týdnu se bohužel nevyplnila pozice na NZDUSD, nicméně svůj příkaz měnit nebudu, neboť je z mého pohledu příležitost stále platná. Jelikož v posledních dnech nepřichází žádná větší akce na hlavních komoditních měnách, pokusím se přijít s více čekajícími objednávkami s očekáváním, že by se některá z nich mohla vyplnit.

Nejdříve vidím velmi hezkou oblast rezistence na AUDUSD, a to konkrétně mezi kulatým číslem 0.6900 a fibonacciho rezistenčním levelem na cenové hladině 0.6910. Shluk rezistenčních úrovní dokresluje ještě týdenní rezistenční pivotová úroveň R2, která se nachází na ceně 0.6907. Já budu jako vždy vstupovat do shortu u nejbližší z nich, tudíž 2 pipy pod kulatým číslem na 0.6898. Profit target umístím na 0.6847, tedy nad týdenním R1. Stop loss zadám, abych zachoval RRR 1:1.

https://puu.sh/E5E06/4b2193882e.png

Druhou příležitost, kterou vidím na komoditních měnách, se nachází na měnovém páru USDCAD. Zóna supportu se tam nachází mezi cenami 1.3104 a 1.3081. Já budu zadávat long objednávku 2 pipy nad nejbližším levelem, tedy na 1.3106. Profit target umisťuji na ceně 1.3151 a stop loss tradičně při zachování RRR 1:1.

Přeji mnoho štěstí
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Intermarket analýza II: Nové příležitosti na USDCAD a AUDUSD