Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Intermarket analýza II: Nová příležitost na USDCAD

Intraday/Swing

Letní volatilita na komoditních měnových párech je velmi omezená, což v praxi znamená, že se na trzích dlouho víceméně nic neděje a poté přijde prudký cenový pohyb. Díky takovému nastavení nedošlo v minulém týdnu k žádnému vyplnění mého příkazu. Musím však reagovat na aktuální vývoj, tudíž se v článku budu zabývat změnou čekajících příkazů.

Jak jsem již uvedl, v letních měsících to s volatilitou na forexu není žádná sláva a jedná se především o omezování rizik a eliminace nešťastných vstupů do nešťastných pozic. Pokud však trader místo polehávání na pláži zvolí analýzu grafu, i v těchto dnech se dají najít zajímavé příležitosti, dokonce i na komoditních měnách. Dlouho očekávám vstup do protipohybu na měnových párech AUDUSD a NZDUSD. Zde, jelikož aktuální swingové pohyby vyvíjí bez větší změny vůči mým zónám rezistence, nebudu měnit čekající příkazy. Kde však udělám razantnější změnu, je pár USDCAD.

https://puu.sh/DREkx/5f679e86af.png

Důvod je jednoduchý. Aktuálně se totiž cena pohybuje mírně nad silným supportem tvořeným fibo úrovní 161.8. Po průrazu očekávám prudký downtrend, proto musím posunout i svůj longový příkaz. Nová long pozice bude mít vstup u ceny 1.2920 a profit target na týdenním R2 na cenové hladině 1.2979. Stop loss jako vždy budu nastavovat při zachování RRR 1:1.

Přeji mnoho štěstí
MS

 

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Intermarket analýza II: Nová příležitost na USDCAD