Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Intermarket analýza II: Nová příležitost na kanadském dolaru

Intraday/Swing

V minulém týdnu se bohužel opět vlivem nedostatečné letní volatility nevyplnil žádný z mých příkazů. Mé short příkazy na AUDUSD a NZDUSD stále nechávám v trhu. Naopak nákupní příkaz na měnovém páru USDCAD ruší, jelikož je trh již vcelku daleko a příkaz je aktuálně v trhu zbytečný.

Kromě 2 již zmíněných pozic vidím v následujícím týdnu příležitost především na měnovém páru USDCAD. Vytvořila se tu totiž zóna rezistence počínající kulatým číslem 1.3400 a končící fibo rezistencí 161.8 na ceně 1.3433. Mezi těmito dvěma levely leží ještě týdenní pivotová úroveň 1.3418.Trh kanadského dolaru se nachází střednědobě v mírném uptrendu a v rámci něho očekávám, že by u tohoto shluku rezistencí mohlo dojít ke krátkodobému obratu.

https://puu.sh/E8vI8/715bf0b114.png

Vstup do shortu na USDCAD budu realizovat 3 pipy pod nejbližší úrovní rezistence, tedy pod kulatým číslem 1.3400. Profit target budu mít umístěný na cenové hladině 1.3347, což je úroveň, kde v současné době leží lokální high trhu. Stop loss pak budu zadávat jako vždy s ohledem na RRR 1:1 a bude tedy umístěn na cenu 1.3447.

Přeji mnoho úspěšných obchodů
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Intermarket analýza II: Nová příležitost na kanadském dolaru