Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Intermarket analýza II: Longová příležitost na NZDUSD

Intraday/Swing

V uplynulém týdnu jsem realizoval zisk 71 pipů na shortu na měnovém páru USDCAD. Obchod probíhal hladce hned po vstupu. Celkové skóre se změnilo v letošním roce na komoditních měnách se zlepšilo na 9 zisků a 5 ztrát, což činí winning 64,29 % při RRR 1:1.

Svůj shortový limitní příkaz na měnovém páru AUDUSD nechávám beze změny. Naopak na NZDUSD ruším svůj longový čekající příkaz na cenové hladině 0.6249, jelikož se trh začal otáčet již dříve. Věřím, že by po krátkém pullbacku mohl trh pokračovat v rozjeté otočce, budu proto umisťovat svůj nový longový příkaz na 50 % aktuálního uptrendového swingu. Shodou okolností se jedná o stejnou cenovou hladinu, kde tento týden leží týdenní pivot point.

https://puu.sh/EdMGh/a1a2c700c2.png

Na měnovém páru NZDUSD leží pivot point na 0.6332. Já budu vstupovat do longu 2 pipy nad ním, tedy na 0.6334. Profit target stanovím na týdenní pivotovou úroveň R1, ležící na ceně 0.6382. Jedná se o krátkodobou spekulaci, kde v případě, že nedojde v následujícím týdnu k vyplnění, budu longovou objednávku rušit.

Přeji mnoho štěstí
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Intermarket analýza II: Longová příležitost na NZDUSD