Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Intermarket analýza: EURUSD se přibližuje důležité rezistenční úrovni

Intraday/Swing

V minulém týdnu nedošlo k vyplnění žádného z mých příkazů na hlavních měnových párech. Na japonském jenu mi utekl pěkný short obchod o pár pipů a je potřeba v tomto týdnu změnit vstupní úroveň pro short na této měně. Navíc se naskytla další zajímavá příležitost na EURUSD. Více v článku níže.

Ze všeho nejdříve je třeba změnit mou shortovou objednávku na měnovém páru USDJPY. Nově budu vstupovat shortem na cenové hladině 109.90, tedy 1 pip pod aktuální týdenní pivotovou úrovní R1. Profit target pro tuto pozici nastavím na cenu 109.28, což je 1 pip nad týdenním pivot pointem. Stop loss zadám ve stejné vzdálenosti od vstupu, na cenovou hladinu 110.52.

https://puu.sh/EL703/2f261eed36.png

Na měnovém páru EURUSD se mi naskytla zajímavá situace, kdy se trh blíží relativně silným momentem bez korekce ke shluku rezistenčních úrovní okolo kulatého čísla 1.1100. Budu zde vstupovat short objednávkou 1 pip pod kulatým číslem a profit target nastavím na cenové hladině 1.1063, tedy 1 pip nad týdenním R2. Stop loss budu mít umístěn na ceně 1.1135.

Přeji hodně obchodního štěstí
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Intermarket analýza: EURUSD se přibližuje důležité rezistenční úrovni