Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Intermarket analýza: Čeká nás velký propad na libře?

Intraday/Swing

Ve svém posledním příspěvku jsem varoval před vyhlašováním na libře, které zacloumalo s britskou měnou stejně jako zasedání BOJ o týden předtím s japonským jenem. Tento týden naštěstí není v plánu žádné důležité vyhlašování centrální banky. Nicméně to, o čem se v poslední době mluví a hýbe měnovými trhy, je možné zvyšování úrokových sazeb Fedem.

EURUSD se pohybuje kolem hodnoty 1,1100 po pátečním pádu v důsledku dobrých údajů z trhu práce v USA. Vyhlašování těchto dat způsobilo prudké posilování dolaru a vybídlo investory, aby znovu zvážili reálnost zvýšení úrokových sazeb ze strany Fedu ke konci roku.

Libra má z pohledu technické analýzy nakročeno až k úrovni 1,2050, nicméně takovému scénáři osobně moc nevěřím. Mohu se však mýlit. Ti z vás, kteří věří tomuto scénáři, mohou vstupovat teď do svých pozičních shortů, teď je na to nejvhodnější okamžik. Já osobně budu upřednostňovat umírněnější scénář.

Na GBPUSD vidím silný support na 1,2932, kde budu vstupovat do longu na návrat ke svému týdennímu S1 na úrovni 1,3043. Jako potvrzení chci vidět USDJPY u hodnoty 103,03 nebo EURUSD u hodnoty 1,1009.

To samé platí pro mou longovou pozici na EURUSD okolo hodnoty 1,1009, kde chci vidět buďto GBPUSD blízko supportu 1,2932 nebo USDJPY okolo hodnoty 103,00.

Přeji mnoho úspěšných tradů
MS

 

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Intermarket analýza: Čeká nás velký propad na libře?