Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Tradingová a investiční konference MoneyExpo Praha 2024 se blíží. Akce proběhne 6. a 7. 4. 2024! Vstup je po oba dny ZDARMA. Program a registraci naleznete ZDE >>>

Intermarket analýza II: AUDUSD se blíží ke svému supportu

Intraday/Swing

Mé dvě pozice na AUDUSD a USDCAD jsou stále ještě neukončené. Na měnovém páru AUDUSD je v současnosti otevřená ztráta cca 45 pipů a na shortové pozici na USDCAD jsem v otevřeném zisku cca 15 pipů. Věřím, že v rámci blížících se makroekonomických událostí se mé pozice brzy uzavřou, pokud možno v zisku.

Co se týče aktuální situace na komoditních měnových trzích, nedá se říci, že by zde převažovala nějaká divoká volatilita a směrové přesvědčení. Pokud se ale podívám na grafy z vyšší perspektivy, dá se usoudit, že pokud měnový pár AUDUSD nakonec prorazí níže, lze očekávat, že se v zóně supportu, který se nachází mezi cenovými hladinami 0.6692 a 0.6705 najdou silní reakční nakupující a vyženou cenu směrem výše.

https://puu.sh/EJHzS/30acc5fe9d.png

Já budu v takovémto případě otevírat na AUDUSD long obchod na cenové hladině 0.6707 a svůj profit target posadím na cenu 0.6745, tedy 1 pip pod úroveň týdenního S2. Svůj stop loss při zachování RRR 1:1 umístím na cenovou úroveň 0.6669.

Přeji mnoho úspěšných obchodů
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Intermarket analýza II: AUDUSD se blíží ke svému supportu