Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

WEBINÁŘ: BITCON NA ATH. KDE TEĎ HLEDAT PŘÍLEŽITOSTI V KRYPTOSVĚTĚ?
Svět kryptoměn není pouze o Bitcoinu. Většina kryptoaktiv zatím BTC nenásledovala a zůstává od svých ATH vzdálena i několik stovek procent. To nám nabízí zajímavé možnosti pro vyhledání vstupů do různých tradingových a investičních pozic. ;-) 

Máme pro vás další exklusivní webinář na toto téma!

Intermarket analýza: 2 příležitosti na libře

Intraday/Swing

V uplynulém týdnu došel trh EURUSD přesně na úroveň (1.1215), o které jsem zde psal před dvěma týdny a na pip přesně se odrazil směrem výše. Jak jsem avizoval před 14 dny, tak jsem vzal krátkodobý long obchod s targetem u shluku kulatého čísla a týdenního S1 (u ceny 1.1300) se ziskem 82 pipů.

Přestože jsem již longovou pozici na euru uzavřel, věřím, že se můžeme na měnovém páru EURUSD dostat brzy na úroveň týdenního pivot pointu, která leží na ceně 1.1384. Samozřejmě má limitní objednávka na short na euru z minulého týdne u shluku několika úrovní (1.1536 až 1.1550) zůstává, nicméně neočekávám, že bysme se tam v následujícím týdnu dostali. Daleko více mě bude zajímat, jak se vyvine situace na britské libře, kde se blízko nad aktuální cenou nachází významná rezistenční zóna.

https://puu.sh/C1Evf/342c3bb9dc.png

První limitní objednávku na short mám na měnovém páru GBPUSD umístěnou na ceně 1.3180. Kromě toho, že se zde nachází Fibo úroveň z aktuálního uptrendového swingu, tak zde je trendová čára z vyššího časového rámce a kousek nad ní je také kulaté číslo 1.3200. Tato pozice bude mít profit target na ceně 1.3115, kde se nachází týdenní R1.

Druhou shortovou objednávku na libře mám umístěnou na 1.3250, kde je opět shluk úrovní. Tentokrát Fibo úrovně a týdenního R2. Profit target pro tuto pozici budu mít umístěný na týdenním pivot pointu.

Přeji mnoho štěstí v tradingu
MS

 

 

 

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Intermarket analýza: 2 příležitosti na libře