Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Inter-market analýza: Že by klid před bouří?

Intraday/Swing

Tradingová myšlenka, kterou jsem popisoval ve svém minulém příspěvku, vyšla na jedničku. Situace na libře nahrála ideálnímu vstupu do longu na euru a pokud jste tuto myšlenku přijali za svou, mohli jste se po pár chvilkách radovat ze zisku, 15 pipů z první a 35 pipů z druhé pozice. Libra tehdy také došla na mou dlouhodobě zmiňovanou úroveň, kde jsem uzavřel zbytek ziskové pozice.  

V dnešních dnech se na hlavních měnových trzích víceméně nic zásadního neděje. Obchodníci jsou především v očekávání, co přinese čtvrteční odpoledne, respektive s čím příjde Evropská centrální banka. Do té doby se nedá čekat příliš velké momentum v trhu, i když situace na ropě může vše okamžitě změnit.

Osobně vidím zajímavou oblast rezistence na trhu EUR/USD mezi hodnotami 1,1082 a 1,1100. Do čtvrtečního odpoledne budu hledat na Forexu takové příležitosti, kde se EUR/USD bude pohybovat uvnitř nebo okolo těchto levelů. Vstupovat pak budu na trhu USD/JPY do longu na odrazu od úrovní 112,47, 111,80 nebo 111,12 s targetem vždy o úroveň výše. V případě vstupu na 112,47, budu vystupovat z pozice 2 ticky pod kulatým číslem 113,00.

Přeji hodně štěstí v obchodování
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Inter-market analýza: Že by klid před bouří?