Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Indikátor objemu BTC ukazuje na velký zájem o Bitcoin

Kryptoměny

Cena BTC se dlouho pohybuje v rozmezí od 10 000 USD do 11 000 USD. Nicméně indikátor objemu vlajkové lodi kryptoměn ukazuje na to, že by již brzy mohl přijít zásadní průraz.

 

Indikátor objemu ukazuje velký zájem o BTC

Bitcoin za posledních několik týdnů nevykazuje žádné známky toho, že by se chtěl pohybovat jakýmkoliv směrem, ale poptávka po něm roste. Se zprávou přišel analytik Whalemaps, který se zaměřuje na data uložené na blockchainu.

„Indikátor objemu ukazuje zdravou cenovou akci. Nesmíme zapomenout na to, že jsme úspěšně znovu otestovali několik podpor a trendových linií. Od 9300 USD do 9500 USD máme obrovskou poptávku. To vypadá dobře…“

Bitcoin
Zdroj: Whalemaps

Indikátor „Volume Profile“ ukazuje, na kterých místech na grafu se nachází velký počet příkazů ke koupi. Jak je vidět, obrovská poptávka je právě na 9300 USD až 9500 USD.

Indikátor ukazuje podobné data jako v roce 2017

Další indikátor ukazuje, kam se přesouvají peníze z výdělečných a prodělečných obchodů. Pokud se křivky obou dvou fenoménů potkají a přesouvají se spíše prodělečné obchody, znamená to, že většina kapitálů zůstává spolu s úspěšnými obchodníky v BTC. Tyto dvě křivky se vždy potkaly těsně předtím, než proběhl velký býčí trend. Aktuální cenu Bitcoinu naleznete zde

Bitcoin
Zdroj: Whalemaps

Cena kryptoměny se v době psaní článku snaží dostat nad 11 000 USD a znovu zahájit plnohodnotný běh.

Autor: Jiří Makovský
Zdroj: CryptoSvet

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Indikátor objemu BTC ukazuje na velký zájem o Bitcoin