Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Broker Roku 2016 - jsme opět u toho!

Informujeme

V pondělí 21. 11. 2016 začalo hlasování o Brokera Roku! Stali jsme se sponzorem bonusu pro hlasující v této anketě. Ta vzbudila při svém zahájení opět poměrně velký rozruch, jak mezi brokery, tak laickou i odbornou veřejností.

Jedná se o jednu z mála možností, jak se může laická veřejnost podílet na hodnocení brokerů a zkvalitnění jejich práce. Veřejné hlasování o Brokera Roku bylo odstartováno 21. listopadu 2016 úderem třinácté hodiny na internetových stránkách www.broker-roku.cz. Pořadí vzejde z hlasování veřejnosti na základě počtu obdržených hlasů.

V loňském ročníku se na stupních vítězů umístili:
1. LYNX Broker
2. Patria Finance a.s.
3. X-Trade Brokers DM S.A.

Soutěž pořádá akciová společnost Financial Progress Group. „Cílem ankety není jen vyhodnotit a odměnit služby obchodníků s cennými papíry, kteří působí v České republice, ale jde i o jedinečnou zpětnou vazbu jak jsou veřejností vnímáni.“ uvedl Michal Stibor, předseda ankety Broker Roku.

Soutěž je vyhlášena v jedné kategorii o Brokera Roku. Do ankety jsou nominováni obchodníci s cennými papíry a finančními deriváty, kteří mají platnou evropskou licenci, působí v České republice a mají pro své klienty podporu v českém jazyce.

Internetové hlasování probíhá od 21. listopadu do 4. prosince 2016 za podpory mediálních partnerů Akcieatrhy.cz, Roklen24, Web4Trader a partnerů bonusů pro hlasující veřejnost Czechwealth, Forex-Zone.cz, Grada Publishing.

Tým FZ

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Broker Roku 2016 - jsme opět u toho!