Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Bloomberg: Analytici XTB znovu zařazeni mezi světovou špičku v oboru

Očima brokerů

Broker XTB se dlouhodobě profiluje nejen jako zprostředkovatel obchodů, ale i jako zdroj kvalitních analytických informací a edukativních materiálů. Fakt, že se nejedná o pouhý marketingový tah, tento rok znovu potvrdila i světoznámá agentura Bloomberg, když analytický tým XTB pod vedením Dr. Przemyslawa Kwieciena byl i v tomto roce oceněn v prestižním hodnocení FX Forecast. Tohoto hodnocení se účastní analytické týmy významných světových bank, brokerů i všech ostatních velkých hráčů finančního světa.

Žebříček vytvořený agenturou Bloomberg je tak považován za nejvyšší uznání ve finančním odvětví. Hodnocení je aktualizováno čtvrtletně a zahrnuje prognózy zveřejňované největšími světovými finančními institucemi, včetně Barclays, BNP Paribas a dokonce i JP Morgan. Nejnovější vydání žebříčku bylo zveřejněno na konci třetího čtvrtletí roku 2023 a zahrnuje nejpřesnější předpovědi za posledních 12 měsíců.

Na základě celkové přesnosti analýzy se ukázalo, že XTB je v tomto ohledu na vrcholu globálního žebříčku. Společnost XTB se v tomto globálním průzkumu agentury Bloomberg umístila na prvním místě v pěti kategoriích:

  • 13 Majors (13 hlavních měnových párů)
  • G10 (10 hlavních měn)
  • EURUSD
  • USDCZK
  • USDRON

Pokud se o kvalitě analýz chcete přesvědčit sami, veškerá data společnost publikuje zcela zdarma na svém YouTubovém kanálu XTB CZSK, na svých webových stránkách i přímo v obchodní platformě xStation, kde klienti mají v sekci “Tržní analýza” rychlý přístup ke všem nejaktuálnějším analytickým zprávám i reportům.

PŘEČÍST RECENZI BROKERA XTB

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Bloomberg: Analytici XTB znovu zařazeni mezi světovou špičku v oboru