Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Jimmy Young, Ludvík Turek a mnoho dalších - Blíží se největší tradingová událost roku

Informujeme

9. dubna začíná největší nezávislá konference se zaměřením na trading, MoneyExpo Trading Praha 2018. Setkání letos proběhne v novém formátu – 5 dní online a 1 den „naživo“ v Konferenčním centru City na Pankráci.

Tradingová událost roku má nejen stále více příznivců, ale i zajímavých témat. Proto pořadatelé přicházejí s novinkou – 5 dní online přednášek, které může každý sledovat třeba z gauče. Přednášky budou probíhat od pondělí do pátku, ale budou dostupné i zpětně, aby si je mohli poslechnout i ti nejvytíženější. Šestý den konference, sobota, proběhne tradičně naživo. Účastníkům nabídne workshopy, setkání s řečníky i kolegy z oboru. V programu konference nebude chybět ani oblíbený LIVE Trading.

Bohatý program, který si můžete dovolit

Dobrá zpráva pro spořivé – pondělní přednášky jsou zdarma. A přitom nabízejí rady, které mají cenu zlata. Michal Stibor poradí, jak dosáhnout zhodnocení v desítkách procent, následuje ukázka osobních úrovní z Price Action, Fibo, Volume od profesionála Romana Dvořáka. Pro zájemce o úvod do světa kryptoměn je pak třetí pondělní přednáška Dominika Stroukala.

Od úterý do pátku na účastníky čeká celá řada zajímavých témat – jak na copy trading, jaký vliv má měnová politika ECB na měny ve střední a východní Evropě, nebo jak zvládat propady akciových trhů s chladnou hlavou. Ve čtvrtek proběhne LIVE TRADING DAY s tradery Ludvíkem Turkem a Romanem Dvořákem. Naživo (i když pořád online) se bude obchodovat se skutečnými penězi na reálných trzích a zcela bez tajností. V pátek se téma stočí k opcím, nástroji opatrných, a do svých obchodních strategií nechá účastníky nahlédnout trader Tomáš Hykel.

V sobotu začne živý program, nabitý od rána až do pozdního večera. Zdeněk Zaňka představí 5 strategií automatického obchodování, Stefano Gianti vysvětlí, jak zlepšit obchodování pomocí indikátoru Gann Swing Chart. Program se opět stočí na kryptoměny. Na závěr programu pak uslyšíte eso světového tradingu Jimmyho Younga, který se s námi spojí přes telemost z New Yourku. Pro tradery představuje sobotní setkání zejména příležitost setkat se s profesionály, vyměňovat si zkušenosti a navazovat kontakty.

Zhodnocovat peníze si můžete i sami, bez bank či fondů. Přijďte se podívat na MoneyExpo Trading, jak na to. Více informací o konferenci a možnosti koupit vstupenku najdete na http://trading.money-expo.cz.

Těšíme se na vás
Tým FZ

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Jimmy Young, Ludvík Turek a mnoho dalších - Blíží se největší tradingová událost roku