Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Bitcoin by mohl napodobit tento extrémně býčí fraktál zlata ze 70. let

Kryptoměny

Bitcoin a celý trh s kryptoměnami je v současné době v silném vzestupném trendu, který nastal jen den poté, co byla primární kryptoměna svědkem masivního nárůstu prodejního tlaku, který způsobil, že vymazal velkou část svých nedávných zisků. Další vývoj bude pravděpodobně do značné míry záviset na tom, zda kupující mohou či nemohou posunout Bitcoin zpět nad hranici 18 000 dolarů. Dosažení a udržení této úrovně by mohlo poskytnout  novou úŕoveň podpory, od níž by bylo možné se odrazit.

 

Bitcoin jeví známky síly, býci míří nad 18 000 dolarů

Mohlo by to potvrdit zotavení ve tvaru „V“ z jeho nedávných minim, což by Bitcoinu potenciálně umožnilo zaznamenat silný vzestup, který ho posune za jeho předchozí historická maxima v oblasti horních 19 000 dolarů. Mohlo by to také potvrdit, že ve hře je zlatý fraktál ze 70. let, podle kterého zlato zaznamenalo velmi výrazný vzestup.

V době psaní této zprávy se Bitcoin obchoduje za cenu 18 030 USD s tržní kapitalizací téměř 336 miliard USD. Což znamená výrazný vzestup z jeho nedávných minim 16 400 USD. Tato minima byla zaznamenána během nedávného výprodeje na celém trhu, ke kterému došlo krátce poté, co BTC čelil odmítnutí na svém předchozím maximu ve výši 19 500 USD.

Zaznamenaný prodejní tlak způsobil výrazné snížení cen Bitcoinu a naznačoval, že hrozí další zpomalení. Tento pohyb byl mimo jiné také zapříčiněn nárůstem regulačních obav kvůli nedávným komentářům amerického ministra financí Steva Mnuchina.

Prominentní investor: Nejnovější pokles BTC by mohl potvrdit vzestupný fraktál zlata v 70. letech

Investoři nedávno upozornili na potenciální fraktální vzorec, který poprvé sdílel Paul Tudor Jones, správce aktiv v hodnotě miliard dolarů. Tudor Jones je všeobecně považován za jednoho z nejlepších správců aktiv na světě, když v obdobích jako 70. léta a velké recese 2008 překonal většinu ostatních správců aktiv.

Fraktál, který je zobrazen níže, naznačuje, že se Bitcoin obchoduje podobně jako zlato v 70. letech. Pokud by se fraktál zopakoval do vzorce psacího “T”, existuje velká pravděpodobnost, že se BTC do konce roku 2021 posune na nová historická maxima.

Bitcoin by mohl napodobit tento extrémně býčí fraktál zlata ze 70. let
zdroj: bitcoinist.com

Týdenní svíčka Bitcoinu by měla poskytnout více informací o tom, kde je ve střednědobém horizontu trend. Hodnota nad 18 000 USD by mohlo tento týden vrátit trend zpět pod kontrolu býků.

 

Zdroj: CryptoSvět

 
Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Bitcoin by mohl napodobit tento extrémně býčí fraktál zlata ze 70. let