Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Analytické fórum 2023: Co očekávají přední finanční experti?

Očima brokerů

Tuto středu (17. 5.) a čtvrtek (18. 5.) proběhne další ročník již tradičního Analytického fóra XTB. Na co přesně se zaměří letošní ročník a koho můžeme očekávat?

Rok 2022 a počátek roku 2023 byly na finančních trzích opravdu bouřilovým obdobím, kdy především v loňském roce ztráty zaznamenala většina finančních instrumentů. I když jsme poté od začátku roku viděli opětovný růst na velké části aktiv, rozhodně se nedá říct, že propady jsou s jistotou u konce a nás čekají jen nová maxima.

Hrozeb je v současnosti pro finanční trhy stále mnoho. Vysoké úrokové sazby, potenciální recese, pokračující konflikt na Ukrajině, krachující banky a problémy realitního sektoru obzvlášť v oblasti kancelářských budov jsou stále validními důvody, proč se obávat pokračujících propadů.I mezi profesionálními analytiky najdeme mnoho velmi rozdílných názorů, jak se bude situace následovně vyvíjet.

XTB na letošní Analytické fórum pozvalo jedenáct předních odborníků z oblastí financí, investic i specifických finančních trhů, aby se podělili o svůj pohled na věc. Hlavní témata se budou týkat inflace, měnové politiky a výhledu různých investičních instrumentů do dalších měsíců. Pokud se o investice nebo trading zajímáte, neměli byste na této akci chybět!

Zde přinášíme kompletní program obou dnů:

Středa, 17. 5.:

  • 18:00 - 18:45 Inflace a měnová politikaLukáš Kovanda, Michal Stupavský (moderuje Štěpán Hájek)

  • 18:45 - 19:30 Měnové trhyRonald Ižip, Jan Berka (moderuje Tomáš Cverna)

  • 19:30 - 20:15 KomodityBoris Tomčiak, Vojtěch Slovák (moderuje Jiří Tyleček)

Čtvrtek, 18. 5. :

  • 18:00 - 18:45 Akcie Ján Hájek, Ondřej Klečka (moderuje Jaroslav Brychta)

  • 18:45 - 19:30 KryptoměnyMarek Vaňha, Jakub Kralovanský (moderuje Martin Jakubec)

Celou akci bude možné sledovat online. Možnost bezplatného přihlášení na letošní ročník a mnoho dalších informací naleznete v přiloženém odkazu: https://cz.xtb.com/online-analyticke-forum-2023

PŘEČÍST RECENZI BROKERA XTB

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Analytické fórum 2023: Co očekávají přední finanční experti?