Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Tradingová a investiční konference MoneyExpo Praha 2024 se blíží. Akce proběhne 6. a 7. 4. 2024! Vstup je po oba dny ZDARMA. Program a registraci naleznete ZDE >>>

Náhled na EURUSD pro 5. týden

Názory

V minulém týdnu cena na měnového páru EURUSD otestovala podle očekávání svou support zónu tvořenou klouzavým průměrem 200 (1,1323) a kulatým číslem 1,1300. Následoval obrat a pohyb směrem výše, který byl zapříčiněný výrazným oslabením amerického dolaru. Ten se tak stále nachází v oblasti low několika měsíční obchodní range. Euro mírně oslabilo do oblasti supportu, aby se následně odrazilo výše. Odraz však nebyl nikterak přesvědčivý. Minulý týden byl tak v konečném součtu ve znamení oslabení obou hlavních měn forexového trhu.

Výhled pro tento týden:

Situace je poměrně složitá. Žádný jasný signál, kam by se cena mohla s větší pravděpodobností vydat. Obě měny jsou u low několika měsíčních range. Pár EURUSD je navíc stále v oblasti supportu a ani zde žádný náznak. Jakoby trh vyčkával... Klid před bouří. V tomto týdnu je v plánu mnoho fundamentálních zpráv, prohlášení a tiskových konferencí. Mohlo by se udát něco vetšího, co konečně pár EURUSD rozhoupe jedním, či druhým směrem. Zatím mám tedy pro tento týden neutrální náhled s velkou ostražitostí k náhlým a nepředvídatelným pohybům jedním, či druhým směrem. 

EURUSD

1) Test a nevýrazný odraz od supportu zóny
2) Malá síla nakupujících v oblasti supportu
3) Střednědobý downtrend

 

USD

1) Dolar je na W1 grafu stále ve střednědobém uptrendu
2) Návrat do oblasti supporty
3) Nachází se na low range
4) Pozor na vývoj politické situace v USA a Trumpova prohlášení
5) FOMC v tomto týdnu

 

EUR

1) Euro se odrazilo od svého supportu, avšak velmi nevýrazně
2) Poroz na vystoupení šéfa ECB a další "klauniádu" okolo Brexitu

 

Přeji úspěšný trading a v týdnu nezapomeňte sledovat Intermarket analýzu :-)
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Náhled na EURUSD pro 5. týden