Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Tradingová a investiční konference MoneyExpo Praha 2024 se blíží. Akce proběhne 6. a 7. 4. 2024! Vstup je po oba dny ZDARMA. Program a registraci naleznete ZDE >>>

Můj týden s FE+: Volné úterý

Intraday/Swing

Další týden je za námi a já se s vámi opět podělím o mé zkušenosti se službou FE+. Hned ze začátku bych se chtěl omluvit, že jsem nenaplnil slib z minulého týdne a nebyl v obchodování více aktivní. Zapříčinila to nenadálá pracovní cesta na Slovensko a také téměř celý čtvrtek strávený ve škole. Nicméně i tak jsem našel pár chvil a uskutečnil několik obchodů.

Pondělí
V pondělí se mi díky levelům povedl uskutečnit pouze jeden obchod a to konkrétně na australanovi. Jednalo se short, do kterého jsem vstupoval po proražení S1 levelu zpět s úmyslem dostat se pod hranici alespoň 0,7350. Následný pohyb trhu mě ovšem příliš nepřesvědčoval o dalším klesání a zhruba v 20:30 jsem s dosaženým cílem vyskakoval ven. Nakonec jsem i udělal dobře, jelikož trh okolo hodnoty 0,7345 osciloval několik dalších hodin.



Úterý
V tento den jsem byl pracovně na Slovensku, tudíž jak už sám název napovídá, jsem se k tradingu vůbec nedostal, a tak se s vámi nemám bohužel o co podělit.


Středa
Ve středu se na mě usmálo štěstí. Blížily se makro zprávy z USA a já krátce po půl 5 po proražení levelu a dostatku signálů pro vstup skočil do longu. Tento tah mi i přes mírné zaváhání, kdy cena testoval hranici, kde jsem vstoupil vyšel a já tak naplnil svůj target na 1,05200. Dál s cenou jsem již nepokračoval, jelikož jsem odcházel z domu.


Čtvrtek
Dnes jsem se k obchodování dostal až krátce před třetí hodinou, jelikož jsem strávil téměř celý den ve škole. Krásná příležitost na pěkný short, o kterou jsem se díky tomu připravil, se naskytla na australanovi, který krátce po půl třetí otočil a z S2 levelu dojel až k S1. Já nyní vyčkávám na následnou reakci okolo zmíněného S1 levelu a pokud nebude dostatečná síla se pod tento level dostat a ukáže se síla opačná, tak budu vstupovat do longu s úmyslem vyšplhat zpět na S2 level.


Swingy
Z pohledu swingů nemám ani tento týden žádný zajímavý obchod, o který bych se s vámi dnes podělil. Nicméně sleduji momentálně pár USDJPY, který se pohybuje okolo klíčového levelu. Prozatím ovšem nemám v úmyslu vstupovat a čekám, až trh prolomí hranici close poslední velké červené svíčky z předchozího dne.


To by bylo ode mě pro dnešek vše, tak zase za týden a přeji mnoho úspěšných obchodů.

Adam

Čtěte také:
Můj týden s FE+: Nový rok
Intermarket analýza: Trump znovu na dolaru zamíchal kartami!
Jimmyho týdenní Forex výhled 9.1.-13.1.2017

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Můj týden s FE+: Volné úterý