Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Tradingová a investiční konference MoneyExpo Praha 2024 se blíží. Akce proběhne 6. a 7. 4. 2024! Vstup je po oba dny ZDARMA. Program a registraci naleznete ZDE >>>

Můj týden s FE+: Slabý týden

Intraday/Swing

Tento týden bude i přes minule slibované polepšení opět poněkud slabší. Jak se říká, není každý den posvícení, což se tento týden prozatím naplňuje. Dle levelů jsem prozatím uskutečnil pouze 2 obchody, z čehož byl jeden ziskový a jeden ztrátový. Mohl za to zejména nedostatek času, kdy jsem se k obchodování dostal pouze na pár chvil a to pouze na páry GBP/USD, EUR/USD a AUD/USD.

Pondělí
Pondělí pro mě dle levelů nezačalo příliš pozitivně. Vstupoval jsem pouze na euru a to v situaci, kdy svíčka již otevírala nad levelem, což pro mě byl impuls pro vstup s vidinou vzestupu, který byl potvrzen i indikátory. Ten se ovšem následně nekonal a já tak po chvíli vyskakoval ven s malou ztrátou a po následném překročení levelu jsem se již do dalšího obchodu nepouštěl, což se později ukázalo jako rozumné.

Úterý
V tento den jsem se k obchodování vůbec nedostal, jelikož jsem měl mnoho jiných povinností a po pozdním příchodu domů na to již nebyla nálada.

Středa
Ve středu se mi díky levelům povedl malý short na libře, kde jsem vstupoval pod hranicí levelu s vidinou přiblížení se od S2 k S1. Target jsem měl stanoven na úrovni předešlého low, kterého bylo dosaženo po předchozím odrazu od levelu. Zanedlouho se mi target naplnil a já dále již nepokračoval. U ostatních párů jsem další vhodnou příležitost již nenašel a tak je to ze středy vše.

Čtvrtek
Co se týče minulého týdne, tak jsem zde upozorňoval na případnou reakci na level u australana. Této situace jsem využil, a jakmile se cena opět dostala nad L2, tak já vstupoval. Svezl jsem se ale pouze pár pipů, jelikož zanedlouho přišlo otočení a trh se následně pohyboval v okolí L2 levelu.



Dnes jsem se k obchodování dostal až v odpoledních hodinách a prozatím jsem na třech hlavních párech dle FE+ nenašel žádný přijatelný impuls ke vstupu a to ani co se týče swingových levelů, tudíž to bude pro tentokrát vše a zase příští týden, kdy se mrku na nové kontrakty 09.

Adam


Čtěte také:
Můj týden s FE+: Málo obchodů, mnoho zážitků
Jimmyho týdenní Forex výhled 19.6.-23.6.2017
Události proběhly, nakupujte riziko

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Můj týden s FE+: Slabý týden