Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Tradingová a investiční konference MoneyExpo Praha 2024 se blíží. Akce proběhne 6. a 7. 4. 2024! Vstup je po oba dny ZDARMA. Program a registraci naleznete ZDE >>>

Můj týden s FE+: Málo obchodů, mnoho zážitků

Intraday/Swing

Bohužel uplynulé dva týdny byly pro mě časově velmi náročné a díky tomu mi na obchodování nezbýval vůbec žádný čas. Nyní vám po kratší pauze opět přináším shrnutí týkající se mých zkušeností se službou FE+, kdy jsem si již konečně tento týden našel pár volných chvil.

Úterý
Z pohledu FE+ pro mě začal obchodní týden až úterkem, jelikož jsem v pondělí nezaznamenal žádný zajímavý kontakt s levelem, kterého bych mohl využít a tak se z toho dne s vámi nemám o co podělit.
Úterý bylo z pohledu levelů již vydařenější, kde byly kontakty téměř na všech párech. Mně osobně se povedl pěkný obchod na páru EURUSD, kde jsem vstupoval do krátké pozice pod hranicí S1levelu. V závislosti na makrech jsem nechtěl příliš riskovat, a tak jsem zvolil stoploss na hranici onoho levelu. Cílem bylo se dostat až na pomyslnou úroveň velké zelené, odkud kurz stoupal na hranici S1. Tohoto cíle jsem zanedlouho dosáhl a byl jsem rád, že jsem pozici nedržel déle, jelikož v zápětí přišlo menší otočení.

Středa
V tento den jsem si dal díky zasedání FOMC na doporučení FE+ volno od obchodování a vyrazil jsem za svými dalšími koníčky a to na největší železniční veletrh u nás shlédnout novinky v drážní technice a cestou zpět jsem navštívil krásné kopřivnické automobilové muzeum čítající skvosty, které se jen tak nevidí. Kdo má cestu kolem a ještě nenavštívil, tak vřele doporučuji i pro ty, koho auta, motorky či vlaky příliš nezajímají.


Čtvrtek

Pro dnešek se soustředím na australana, který se momentálně pohybuje v blízkosti L2 levelu. Prozatím nemám v úmyslu vstupovat a raději vyčkávám na případnou reakci, kterou s tímto levelem udělá. O případném obchodě vám napíši v příštím článku.

Dnes to bylo kratší, nicméně pokud mi budou příště přát levely a štěstí, tak se to budu snažit napravit. Mějte se

Adam


Čtěte také:
Události proběhly, nakupujte riziko
Intermarket analýza: Přinese FOMC příležitost k tradu na USDJPY?
Jimmyho týdenní Forex výhled 12.6.-16.6.2017

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Můj týden s FE+: Málo obchodů, mnoho zážitků