Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Tradingová a investiční konference MoneyExpo Praha 2024 se blíží. Akce proběhne 6. a 7. 4. 2024! Vstup je po oba dny ZDARMA. Program a registraci naleznete ZDE >>>

Intermarket analýza: Přinese silný support na EURUSD pokračování v uptrendu?

Intraday/Swing

Odraz trhu EURUSD od své cenové rezistence z roku 2010 na 1.1876 vyšel na jedničku. Jak jsem uváděl v mém příspěvku minulý týden, k načasování vstupu do shortu mi pomohl odraz GBPUSD od své týdenní R2 rezistence. Nyní je má střednědobá pozice v otevřeném zisku kolem 130 pipů.

Britská libra započala po proražení trendové linie downtrend, který se prozatím zpomalil po odrazu od týdenního S1. Dále zde však očekávám spíše cenový pohyb směrem níže. Japonský jen se naopak stále pohybuje do strany s chybějícím směrovým přesvědčením. Trhu USDJPY se tak v těchto dnech budu raději vyhybat.

Tento týden se budu soustředit znovu na trh eura. Vstup mám naplánovaný na úroveň mezi Fibo supportem (1.1620) a S2 (1.1609), kde budu longovat. Profit target budu brát u S1 (1.1692) a stop loss pod price action supportem na 1.1575. Kromě PA supportu zde leží v cestě ještě celé číslo 1.1600, proto se mi tento obchod jeví velmi zajímavě.

Přeji mnoho obchodního štěstí
MS

Čtěte také:
Venezuela tlačí ceny ropy výš
Jimmyho týdenní Forex výhled 7.8.-11.8.2017
USD padá, při posílení JPY nás čeká silný trend na USDJPY

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Intermarket analýza: Přinese silný support na EURUSD pokračování v uptrendu?