Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Intermarket analýza: Přinese FOMC turbulence na dolaru?

Intraday/Swing

Hlavní měnové trhy mají za sebou znovu týden s relativně nízkou volatilitou, což se dnes večer a celkově ke konci týdne může rázně změnit. Čekají nás dnes totiž výsledky ze zasedání Fedu a zítra začíná víkendové setkání nejvýznamnějších 20 ekonomik světa G20.

Od dnešního FOMC minutes se očekává, že by mohlo přinést posilování amerického dolaru, což by mělo zásadní vliv na hlavní měnové páry. Většinou se v těchto situacích držím mimo trh, ale tentokrát si dovolím lehce spekulativní obchody na páru EURUSD, kde budu mít položeny krátkodobé limitní objednávky. Samozřejmě těmto rizikovým obchodům přiřadím i menší velikosti pozic.

https://puu.sh/C9C1S/5c77920968.png

Na měnovém páru EURUSD vidím short obchod na ceně 1.1456, na které leží Fibonacciho úroveň kombinovaná s rezistentní zónou z price action. Profit target budu mít umístěný na týdenním pivot pointu na ceně 1.1379 a stop loss nad high posledního významného swingu, tedy nad 1.1472. Krátkodobější spekulativní short obchod budu brát na úrovni 1.1415, kde leží Fibonacciho úroveň rezistence. Profit target bude taktéž umístěn na týdenním pivot pointu na ceně 1.1379.

Přeji mnoho úspěšných obchodů
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Intermarket analýza: Přinese FOMC turbulence na dolaru?