Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Intermarket analýza: Otočka na euru!

Intraday/Swing

Minulý týden jsem upozorňoval na poněkud riskantnější a spíše střednědobý obchod na libře a částečné zahedgování na japonském jenu. Hned po zveřejnění příspěvku začaly oba dva tyto trhy prudce růst. Po vyhlašování japonské centrální banky začal jen značně posilovat a libra stále konzistentně roste. Pro ty z vás, kteří stále drží longovou pozici na libře, upozorňuji, že můj náhled s cílovou cenou 1,3627 zůstává neměnný.

Co se týče long pozice na libře, konzervativnější tradeři by měli brát na vědomí, že ve čtvrtek odpoledne se budou konat důležitá vyhlašování na GBPUSD a část nebo případně celou pozici je dobré "odpálit" předem. Není dobré držet tuto pozici přes důležité makro zprávy.

Hlavní myšlenkou tohoto týdne je shortovat EUR/USD s první pozicí mezi 1,1258 - 1,1263 a druhou na 1,1300, kde se nachází velmi důležitá psychologická úroveň, a kde očekávám silnější nástup prodejců. Jako potvrzení tohoto tradu chci vidět trh USDJPY mezi cenami 100,00 a 99,75. Na těchto hodnotách totiž očekávám zvýšení nákupů dolarů ze strany velkých hráčů a nástup momenta, které podpoří otočku na EURUSD.

Přeji mnoho úspěchů
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Intermarket analýza: Otočka na euru!