Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Tradingová a investiční konference MoneyExpo Praha 2024 se blíží. Akce proběhne 6. a 7. 4. 2024! Vstup je po oba dny ZDARMA. Program a registraci naleznete ZDE >>>

Intermarket analýza: Libra míří stále níže

Intraday/Swing

Minulý týden jsem zde uváděl hned několik příležitostí, na které jsem se zaměřoval. První na libře, vyšla velmi dobře. S targetem na kulatém čísle 1.2700, jsem si odnesl zisk 147 pipů. Na USDJPY jsem stále v otevřené pozici, přičemž se cena aktuálně pohybuje okolo mých vstupních hodnot. Na EURUSD, kde cena po odrazu nedošla k mému targetu jsem nakonec zaznamenal ztrátu 55 pipů. Celkově jsem ale na uzavřených pozicích z minulého týdne 92 pipů zisk.

Co se týče mé otevřené shortové pozice na japonském jenu, stále předpokládám, že by jen mohl jít níže. Aktuálně naráží zespoda na hranu Neckline a celkový náhled na USDJPY je spíše shortový i přesto, že se zde nyní zužuje range. Můj profit target na kulatém čísle 110.00 neměním, nicméně věřím, že bychom se mohli podívat až na 109.00, kde se znovu nachází shluk úrovní cílová cena aktuálního Fibo swingu.

https://puu.sh/Bf6hv/880fd24197.png

Měnový pár GBPUSD je ve znovu potvrzeném downtrendu a já nyní otevírám novou short pozici na aktuální ceně 1.2720 s tím, že profit target mám nastavený na týdenním S2, na ceně 1.2543. Pokud jde o měnový pár EURUSD, tak ten je sice nyní také v určitém downtrendu, ale je zásadně determinován děním okolo turecké liry. Z tohoto důvodu se obchodování na euru pro následující týden raději vyhnu.

Přeji mnoho šťastných obchodů
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Intermarket analýza: Libra míří stále níže