Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Intermarket analýza: Libra míří směrem výše

Intraday/Swing

Jak jsem psal v minulém týdnu, tak trochu jsem se nutil do otevření pozice, jelikož mě longová příležitost na GBPUSD trochu znejisťovala. Nicméně, jak se někdy mezi tradery říká, trady, které je nejtěžší brát, jsou většinou těmi neprofitabilnějšími. Z první části pozice jsem zatím vzal zisk 89 pipů, stop loss pro druhou část jsem umístil na BE a čekám na svůj druhý target.

Co se týče britské libry, věřím, že poroste až ke své týdenní R1 na ceně 1.4011 a následně může růst i dále. Na euru je situace relativně nepřehledná. Pohybujeme se delší dobu v širší rangi a máme za sebou několik 100% návratů. Dalším nevyzpytatelným trhem je USDJPY, a to především z ohledem na zítřejší tiskovou konference japonské centrální banky a na aktuální protekcionistické tendence ze strany Ameriky.

Pro tento týden mohu říct jen to, že se budu držet dále od otevírání nových pozic na hlavních měnových párech. Držím stále druhou část long pozice na GBPUSD, kde věřím, že se můžeme podívat ještě výše a to mi pro tento týden stačí. Někdy je skutečně lepší vyčkat, co se stane.

Přeji úspěšný týden
MS

Čtěte také:
Jimmyho týdenní Forex výhled 5.3.-9.3.2018
Intermarket analýza: Na libře se tvoří dvojité dno
Pivot point - reverse strategie

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Intermarket analýza: Libra míří směrem výše