Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Tradingová a investiční konference MoneyExpo Praha 2024 se blíží. Akce proběhne 6. a 7. 4. 2024! Vstup je po oba dny ZDARMA. Program a registraci naleznete ZDE >>>

Intermarket analýza: Fundamenty short, realita long!

Intraday/Swing

Support na libře na ceně 1,2000 zafungoval skvěle a já si dnes ráno po zaplnění víkendového gapu na GBPUSD odnesl pěkný zisk 115 pipů. Ti z vás, kteří neměli na této hodnotě v trhu limitní příkaz, měli ještě jednu příležitost k naskočení do rozjetého britského vlaku při návratu v pondělí ráno.

Samozřejmě vy, kteří jste nedali na predikce analytiků ohledně vývoje libry po projevu britské primiérky Theresy Mayové se nejspíše díváte na trh GBPUSD, který se teď pohybuje lehce pod 1,24, s odlišným entusiasmem. Ale takový je holt trading. V poslední době na můj vkus až příliš často, jakoby reakce na fundamentální zprávy přicházely o týden dřív, než samotné zprávy.

Tento týden se zaměřím na 2 úrovně, od nichž předpokládají posílení amerického dolaru. Pár EURUSD zaznamenal další posílení a nyní se blíží k high své dvouměsíční range. Silnou úroveň rezistence zde vidím na celém čísle 1,0800. Víceméně od aktuálního vývoje stejně vzdálený support můžeme najít na trhu GBPUSD na celém čísle 1,2000. Zde také budu otevírat svou longovou pozici, nejlépe po předchozí reakci na úrovni 1,0800 na EURUSD. Pokud se trh nadále posune ještě níže, jsem ochoten otevřít další část pozice na USDJPY na levelu 111,30. Stop lossem pro mě bude proražení psychologické úrovně 110,00.

Přeji mnoho štěstí
MS

Čtěte také:Jimmyho týdenní Forex výhled 16.1.-20.1.2017Můj týden s FE+: Volné úterýIntermarket analýza: Trump znovu na dolaru zamíchal kartami!

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Intermarket analýza: Fundamenty short, realita long!