Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Tradingová a investiční konference MoneyExpo Praha 2024 se blíží. Akce proběhne 6. a 7. 4. 2024! Vstup je po oba dny ZDARMA. Program a registraci naleznete ZDE >>>

Intermarket analýza: Euro se blíží do support oblasti

Intraday/Swing

V minulém příspěvku jsem se zde zmiňoval o úrovni, kde jsem chtěl vstupovat s short obchody na GBPUSD. Byl to level 1.3470. Short obchod stále držím, přičemž jsem aktuálně v otevřeném zisku cca 60 pipů. Svou pozici budu držet až k cenové hladině 1.3337.

Trh měnového páru GBPUSD zareagoval úspěšně na rezistenci 1.3533 a nyní je na cestě směrem k hraně této range na ceně 1.3337, což je i cena, u které budu vybírat své zisky z shortu. Co se týče měnového páru EURUSD, tak zde budu čekat na vyklesání ceny do oblasti supportu, která začíná na hodnotě 1.1737. Větší nákupní objednávky pak očekávám okolo kulatého čísla mezi cenovými hladinami 1.1714 a 1.1690.

Intermarket analýza 7. 12. 2017

Celkově lze konstatovat, že všechny hlavní měnové trhy jsou aktuálně středně a dlouhodobě neutrální. Víceméně se 3 nejdůležitější měnové páry EURUSD, USDJPY a GBPUSD pohybují v širších rangích a postupně vytvářejí formace typu hlava a ramena. Z této situace toho v současné chvíli nelze příliš vyčíst. Je dobré krátkodobě spekulovat na odrazy od supportů a rezistencí tvořených pivot pointy (viz grafy výše), Fibo úrovněmi a kulatými čísly. Do trendových obchodů se v nejbližších dnech pouštět nebudu.

Přeji mnoho úspěchů
MS

Čtěte také:
Neprávem podceňovaná "Nerozhodná Doji"
V jednoduchosti je síla - Opening Breakout Range
Strategie obchodování oblasti hodnoty

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Intermarket analýza: Euro se blíží do support oblasti