Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Intermarket analýza: Další příležitosti na trzích libry a jenu

Intraday/Swing

V posledním příspěvku jsem uváděl short pozice, do kterých chci vstoupit. Vcelku se mi dařilo. Na EURUSD se vyplnil limitní příkaz na pip s první částí pozice, a posléze jsem uzavřel pozici se ziskem 90 pipů na kulatém čísle 1.1700, kde také ležel týdenní pivot point. Na britské libře jsem taktéž vstupoval do shortu na avizované ceně 1.3316 a nyní jsem v otevřeném zisku cca 70 pipů.

Short pozici na libře se pokusím zavřít až v reverzní zóně mezi 1.3027 až 1.2986. Samozřejmě budu trailovat stop loss, který mám aktuálně posazený nad posledním významným high, na ceně 1.3305. V již zmíněné reverzní zóně budu chtít otevírat long pozice, a to s první částí na 1.3027, druhou na 1.3000 a třetí na 1.2986. Budu usilovat o dlouhodobější držení, proto ty 3 pozice. S první bych chtěl vystoupit na týdenním pivot pointu, který je aktuálně na 1.3224, nicméně ten se každý týden mění, tudíž se s ním bude posouvat i můj případný profit target. Druhé dvě části nechám běžet k vyšším hodnotám.

Na euru v současné chvíli příležitosti pro své obchodování nevidím. Co se týče japonského jenu, tak tam se trochu změnily mé vstupní levely do shortu. Limitní objednávky mám nyní zadané u levelu 112.00 a 112.20, kde leží reverzní Fibo úroveň a očekávám zde otočení ve vývoji na trhu měnového páru USDJPY.

Přeji úspěšný týden
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Intermarket analýza: Další příležitosti na trzích libry a jenu