Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Můj týden s FE+: Od každého něco

Intraday/Swing

Vítejte u mého dalšího článku, kde se s vámi dělím o mé zkušenosti se službou FE+. Tento týden byl oproti tomu předešlému, co se týče pestrosti již zajímavější. Uskutečnil jsem řadu tradů a o některé z nich se s vámi podělím v následujícím textu.

Pondělí

V tento den jsem díky FE+ uskutečnil pouze jeden obchod a to na australanovi. Jednalo se bohužel o ztrátový trade, kdy jsem vstupoval po následném růstu od levelu potvrzeného indikátory. Nicméně následná situace se nevyvíjela dle mých představ a já tak vyskakoval dříve, nežli byl můj SL na hranici daného L1 levelu.

Úterý

V úterý jsem se k obchodování dostal až v podvečerních hodinách, a tak jsem byl překvapen, jaký propad se na všech hlavních párech udál. Poté, co se situace začala otáčet, jsem chtěl alespoň z části využít situace a posbírat pár pipů. To se mi povedlo na libře, kde jsem využil L2 levelu a ihned po ataku jsem také vstupoval. Prve jsem doufal v rychlejší vývoj, který by mě vynesl až na L1 level, nicméně po krátkém zaváhání jsem vyskakoval ven s menším ziskem, než bylo v plánu.

Středa

Ta byla ve znamení formace „hlava a ramena“ na australanovi, které se mi v průběhu oběda podařilo z části využít. Vstupoval jsem po zpětném doteku S1 levelu, zpět na úroveň předešlého low. Nicméně to jsem ještě nevěděl, že se trh takto opravdu zachová, naplní můj target a následně vytvoří takovou formaci.

Čtvrtek

Z důvodu, že musím dopoledne odjet na cesty a levely byly zveřejněny nedávno (přibližně před hodinou), nemám prozatím dle nich uskutečněn žádný obchod. Díky tomu to bude pro dnešek vše a tentokrát až za tři týdny, jelikož odjíždím na dovolenou a tam budu jen užívat a mobil ani počítač téměř nevyužívat. Tak se mějte a přeji pěkný zbytek srpna.

Adam
Čtěte také:
Venezuela tlačí ceny ropy výšJimmyho týdenní Forex výhled 7.8.-11.8.2017Můj týden s FE+: Především 6E

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Můj týden s FE+: Od každého něco