Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Kryptoměny: Bitcoin a jeho pohyb v range

Kryptoměny

Bitcoin (BTC) se v posledních několika týdnech pohybuje do strany. Rostoucí momentum na trhu přetrvává, avšak mírně oslabilo.

Z pohledu technické analýzy přešel BTC po vytvoření své nejvyšší ceny v historii (All Time High) do pohybu do strany. Na trhu stále převládá rostoucí momentum, které však mírně oslabilo. V takto naladěném trhu je pravděpodobnější pokračování pohybu vzhůru.  

Co se týče vstupu do různých pozic (tradingových nebo investičních), tak v takto nastaveném trhu je velmi riskantní jít proti rozběhnutému uptrendu a hledat příležitosti do shortu. Místo toho je lepší soustředit se při korekcích na supporty pod trhem pro vyhledání vstupů do longových krátkodobých a střednědobých tradingových, dlouhodobějších investičních nebo HODLing pozic. Nejblížším supportem je proražené kulaté číslo 65 000 USD a souběh swingového supportu a kulatého čísla 60 000 USD. V případě dalšího poklesu by mohly být ve hře Fibonacciho návraty a další kulatá čísla. 

Celkově dejte pozor na další vývoj situace na ostatních finančních trzích, hlavně amerického dolaru, který tvoří druhou měnu tohoto páru. Aktuálně je USD nejsilnější měnou letošního roku a stále roste. 

Template do platformy MT4 naleznete ZDE.

Kryptomeny BTCUSD 15. 4. 2024
Graf BTCUSD

Přeji všem mnoho úspěchů
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Kryptoměny: Bitcoin a jeho pohyb v range