Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Tradingová a investiční konference MoneyExpo Praha 2024 se blíží. Akce proběhne 6. a 7. 4. 2024! Vstup je po oba dny ZDARMA. Program a registraci naleznete ZDE >>>

Intermarket analýza: Přijde korekce na padající libře?

Intraday/Swing

Minulý týden jsem psal o rezistenci na USDJPY (111,78), kde jsem měl v úmyslu otevřít short pozici. V tomto obchodu jsem od dnešní noci, kdy mi byla naplněna moje limitní prodejní objednávka. V současné chvíli, kdy píšu tento příspěvek, mám otevřený zisk 20 pipů, a stop loss posunutý na breakeven, jelikož trh udělal už více než polovinu svého pohybu směrem k mému profit targetu na 111,00.

S lehkostí budu nyní sledovat, jak se trade vyvine. Nicméně mám dobrý pocit z toho, že tento obchod nešel prakticky ani chvilku proti mně. Na britské libře nastal značný výprodej. Nicméně se tento trh blíží po strmém pádu svému supportu, který leží na celém čísle 1,2600. Minimálně krátkodobě tuto úroveň budu hrát do longu. Je totiž tvořená z několika PA, Fiba a celého čísla, což je pro mě důležitým signálem se na této hodnotě obchodně účastnit.

EURUSD se pohybuje stále v rangi, nyní ohraničené hodnotami 1,1289 a 1.1119. Pokud by trh eura prorazil prudce pod 1,1119, nebudu ochoten svůj krátkodobý long na libře vzít.

Přeji hodně tradingového štěstí
MS

Čtěte také:
Události proběhly, nakupujte riziko
Intermarket analýza: Přinese FOMC příležitost k tradu na USDJPY?
Jimmyho týdenní Forex výhled 19.6.-23.6.2017

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Intermarket analýza: Přijde korekce na padající libře?