Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Tradingová a investiční konference MoneyExpo Praha 2024 se blíží. Akce proběhne 6. a 7. 4. 2024! Vstup je po oba dny ZDARMA. Program a registraci naleznete ZDE >>>

Intermarket analýza: Jak bude Fed reagovat na včerejší Trumpův projev?

Intraday/Swing

V noci přednesl Donald Trump svůj vůbec první projev od zvolení před americkým Kongresem. Mluvil o politických a legislativních přístupech, která jeho administrativa bude implementovat.

Očekávání investorů byla zaměřena především na ekonomickou oblast, kde bude Trump informoval o tom, jak naloží s Obamacare a investičních plánech, o kterých již v kampani rozsáhle mluvil. Celkový obraz jeho projevu poskytl určitý indikátor budoucího chování Fedu ve vztahu ke zvyšování úrokových sazeb. Má očekávání se střednědobě kloní k oslabování amerického dolaru, což nahrává v budoucnu spíše dalšímu zvyšování sazeb.

Tento týden se budu maximálně soustředit na obchodování USDJPY, jenž se pohybuje v range ohraničené úrovněmi z týdenního time-framu mezi levely 111,75 a 114,38. Mé současné nastavení pro tento trh je tedy po odrazu ode dna range na 111,75 longové. Na trhu EURUSD naopak vidím blízký level na 1,0694. Zde budu hledat vstup do shortu. Kromě toho mi EURUSD naznačuje na 1,0694 důležitou hranici rezistence oslabování dolaru, na kterou nahlížím při řízení longové pozice na USDJPY. Pokud by byla proražena, budu přemýšlet o vystoupení z longu na USDJPY.

Přeji mnoho štěstí
MS

Čtěte také:
Jimmyho týdenní Forex výhled 27.2.-.3.3.2017
Intermarket analýza: Rozpaky z politiky Trumpa odeznívají, dolar roste!
9 rad jak v myšlenkách opakovaně neprožívat tradingové nezdary

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Intermarket analýza: Jak bude Fed reagovat na včerejší Trumpův projev?